PREUZMITE SVOJ NARUČENI ALAT BESPLATNO U ZAGREBU!

KADA? Svakog ČETVRTKA od 8 do 16!

GDJE? OKTAN NAUTIKA d.o.o. - Biokovska 1b

Što treba uzeti u obzir pri kupnji dizalice za motocikle ?

Ako ste pri kupnji dizalice za motocikle provjerite naše savjete za jednostavno i bezbrižnu kupovinu, a ujedno sebi olakšajte rad na motociklima, skuterima ili quadovima.

Otvorite vlastiti autoservis uz potpore HZZ-a - Top Alati

Želite pokrenuti vlastiti autoservis? Saznajte više o potporama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji vam mogu olakšati početak poslovanja!

Koji kompresor zraka odabrati za Vašu radionu?

Kompresore dijelimo na dvije osnovne podjele, a to su klipni kompresori i vijčani kompresori, dok su njihove potkategorije: bezuljni kompresori, tihi kompresori (kompresori sa vrlo niskom razinom buke), prenosivi kompresori, električni kompresori, motorni kompresori, kompresori na remenski pogon i kompresori na direktni pogon.

Najam autoservisne i vulkanizerske opreme putem leasinga

Usluga financiranja opreme i alata putem operativnog najma. Pročitajte više o prednostima i mogućnostima kupnje opreme putem leasinga.

Zavarivanje - važan dio procesa proizvodnje u industriji

Zavarivanje je postupak spajanja dvaju ili više materijala koji je neizostavan dio industrijske proizvodnje. Pročitajte više o procesu, alatu i opremi!

Pjeskaranje kao efikasna metoda odstranjivanja nečistoća

Pjeskarenje je tehnološki postupak odstranjivanja nečistoća s različitih površina. Saznajte više o samom procesu, alatu, opremi i materijalu klikom ovdje!

Sedam stvari koje biste trebali znati o vašem moment ključu

Moment ključevi često su previdljivi alat kod mehaničara, a opet taj isti alat može biti nevjerojatno koristan za precizno zatezanje matica i vijaka. U radu bez moment ključa može se desiti jedno od dugotrajnijih i najglupljih, a ponekad i bolnih iskustava kod bilo koje mehanike.

Kolica za alat su najbolji izbor kod organiziranja radionice i sortiranja vaših skupocjenih alata

Od uradi sam majstora do profesionalnog mehaničara kolica s alatima su bitna stvar za organiziranje, prenošenje i zaštitu svih vaših alata u radionici ili garaži.

Set alata za fazu motora za kvalitetno održavanje vozila

Set alata za fazu motora specijalni je alat za sve marke vozila na tržištu! Saznajte više o njihovoj primjeni te osigurajte prave setove za Vaše potrebe.