Sve marke za automehaničare na jednom mjestu
Top Alati donose top ponudu
 

Otvorite vlastiti autoservis uz potpore HZZ-a - Top Alati

Želite pokrenuti vlastiti autoservis? Saznajte više o potporama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji vam mogu olakšati početak poslovanja!

Koji kompresor zraka odabrati za Vašu radionu?

Kompresore dijelimo na dvije osnovne podjele, a to su klipni kompresori i vijčani kompresori, dok su njihove potkategorije: bezuljni kompresori, tihi kompresori (kompresori sa vrlo niskom razinom buke), prenosivi kompresori, električni kompresori, motorni kompresori, kompresori na remenski pogon i kompresori na direktni pogon.

Najam autoservisne i vulkanizerske opreme putem leasinga

Usluga financiranja opreme i alata putem operativnog najma. Pročitajte više o prednostima i mogućnostima kupnje opreme putem leasinga.

Zavarivanje - važan dio procesa proizvodnje u industriji

Zavarivanje je postupak spajanja dvaju ili više materijala koji je neizostavan dio industrijske proizvodnje. Pročitajte više o procesu, alatu i opremi!

Pjeskaranje kao efikasna metoda odstranjivanja nečistoća

Pjeskarenje je tehnološki postupak odstranjivanja nečistoća s različitih površina. Saznajte više o samom procesu, alatu, opremi i materijalu klikom ovdje!

Sedam stvari koje biste trebali znati o vašem moment ključu

Moment ključevi često su previdljivi alat kod mehaničara, a opet taj isti alat može biti nevjerojatno koristan za precizno zatezanje matica i vijaka. U radu bez moment ključa može se desiti jedno od dugotrajnijih i najglupljih, a ponekad i bolnih iskustava kod bilo koje mehanike.

Kolica za alat su najbolji izbor kod organiziranja radionice i sortiranja vaših skupocjenih alata

Od uradi sam majstora do profesionalnog mehaničara kolica s alatima su bitna stvar za organiziranje, prenošenje i zaštitu svih vaših alata u radionici ili garaži.

Set alata za fazu motora za kvalitetno održavanje vozila

Set alata za fazu motora specijalni je alat za sve marke vozila na tržištu! Saznajte više o njihovoj primjeni te osigurajte prave setove za Vaše potrebe.

Dvostupne autodizalice za mehaničarske radionice

Dvostupne autodizalice neizostavan su dio svake automehaničarske radionice. Saznajte više o upotrebi, vrstama i održavanju autodizalica klikom ovdje!

Važne stvari za sezonu izmjenu guma

Pripremite se za sezonu izmjene guma
Sezona mijenjanja guma je odmah iza ugla. Želite svojim klijentima osigurati najbolju uslugu promjene guma u sezoni? Imamo nekoliko savjeta za vas. Pročitajte i saznajte više o tome koje proizvode možda trebate obnoviti u svojoj radionici te se pripremite za sezonu izmjenu guma.