RSS

Blog

Sve što trebate znati o akumulatorskim bušilicama

Akumulatorske bušilice su jedan od najsvestranijih alata i vrlo su praktične za profesionalce ili prave hobiste koji žele odraditi posao što brže i kvalitetnije. Možete bušiti rupe, zašarafiti i odšarafiti vijke, miješati boju ili proširiti postojeću rupu. Štoviše, vrlo je praktična ako znate njezine osnove.

Kako odbabrati najbolji pneumatski udarni pištolj za vašu radionicu

Pneumatski udarni pištolj se kod majstora omiljeno naziva kao i zračni pištolj ili samo pištolj, a koji je posebno dizajnirani alat s isporukom velikog okretnog momenta za stezanje ili otpuštanje vijaka i matica.

Kako pravilno pristupiti održavanju balansirke kotača?

Balansirka kotača najvažniji je stroj u vulkanizerskoj radioni. Kad se pokvari, to je ogroman problem za daljnji nastavak pravilnog izmjena guma. Provjerite u ovome blogu što biste trebali učiniti da se vaša oprema za balansiranje kotača ne pokvari prije ili usred sezone. To možete lako izbjeći - samo se pridržavajte savjeta za održavanje.

Koji kompresor zraka odabrati za Vašu radionu?

Kompresore dijelimo na dvije osnovne podjele, a to su klipni kompresori i vijčani kompresori, dok su njihove potkategorije: bezuljni kompresori, tihi kompresori (kompresori sa vrlo niskom razinom buke), prenosivi kompresori, električni kompresori, motorni kompresori, kompresori na remenski pogon i kompresori na direktni pogon.