Dostava i povrati

OPĆI UVJETI ISPORUKE ROBE

Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske. Proizvodi se šalju putem Overseas, GLS ili  Lagermax prijevozničke službe.

Okvirni rok isporuke za robu koju imamo na lageru je 24 h – 48 h, dok za ostalu robu kupac će biti posebno obaviješten o roku isporuke. Rokovi isporuke su okvirni i za nas neobvezujući. Ne može nas se teretiti glede prekoračenja roka isporuke te uslijed toga nastalih šteta i poslovnih gubitaka. Zadržavamo pravo na djelomične isporuke robe. Rok počinje od trenutka kada Autoset Turek  d.o.o. zaprimi uplatu na žiro računu ili bude odobrena autorizacija kreditnih kartica. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave. Dostava naručene robe naplaćuje se u skladu s cjenikom prijevoznika. Isporuka je moguća do prve fizičke prepreke, odnosno do mjesta gdje vozilo/kamion može prići. Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, djelatnici web shop-a dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno izraditi zapisnik o pošiljci na kojoj su vidljiva oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu/račun/dostavnicu te ju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. 

Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke.

Zamijenjena može biti samo ona roba koja je vraćena u besprijekornom stanju ,u originalnoj amabalaži te uz predočenje računa. Za posebne narudžbe nema prava na povrat.