O nama

Tvrtka Autoset Turek d.o.o. osnovana je 2002. godine s ciljem da kupcima ponudi široki asortiman autodijelova na prostoru donjeg Međimurja.

Autoset Turek d.o.o. 2009. godine mijenja svoj asortiman u široku ponudu autoservisne opreme i alata. U to spadaju vulkanizerska oprema, dvostupne autodizalice, škaraste autodizalice, četverostupne autodizalice, namještaj za radionicu, kompresori, pneumatski pištolji, hidraulične preše, specijalni setovi alata za fazu motora, dijagnostički testeri, oprema za zavarivanje, akumulatorski i električni alati, …

Tvrtka je privatna, 100% u vlasništvu obitelji Turek sa sjedištem u gradu Prelogu.

Specijalizirali smo se za prodaju, montažu i servis alata i autoservisne opreme diljem cijele Hrvatske, ali i na području istočne Europe.

Tijekom svih tih godina na tržištu, tvrtka i njezini glavni igrači postali su prava enciklopedija automehanike.

Sa svim tim znanjem, iskustvom i predanošću u automehanici oformili smo brend Top Alati.

Svjesni smo da je vrijeme neprocjenjivo, a kupac je kralj, stoga brendomTop Alati brinemo o Vašem zadovoljstvu.

 

NAŠA MISIJA

Pružamo Vam zadovoljstvo sa širokim rasponom autoservisne i vulkanizerske opreme na jednom mjestu, intuitivnim iskustvom u kupovini, profesionalnim savjetima i ekspresnom dostavom.

Nećete morati napustiti svoju radionicu kako biste kupili sve potrebno jer sada Vam je sve samo "na dodir prsta", a željeni rad ćete obaviti brže.

Briga o kupcima naš je prioritet i trudimo se u svakom trenutku pružiti sve potrebne informacije i savjete, bilo da ste profesionalac ili hobi majstor, sigurni smo da u našoj ponudi možete pronaći sve ono što Vam je potrebno.

Zadovoljni ste, sretni smo!

 

NAŠ CILJ

Cilj nam je zadovoljiti naše kupce izborom, kvalitetom i povoljnošću našeg asortimana na stručan i pristupačan način uz kontinuirani rast i razvoj tvrtke.

 

Top Alati - Centar majstora

Online trgovina alata osmišljena za majstore iz svih grana industrije za najbolje i najjednostavnije iskustvo kupovine alata i opreme. Naručite alat iz radionice ili s gradilišta, a mi ga dostavljamo kamo god Vam je potrebno.