Usisavač za mokro i suho usisavanje od 15 litara 1200 W


usisavač za mokro i suho usisavanje od 15 litara 1200 W

Brand: HBM
Šifra: 10532
72,04 EUR 64,32 EUR 484,62 kn
Ušteda (11%)
Akcija traje od 2.5.2023. do 31.8.2023.
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 72,04 EUR
Na skladištu
Rok isporuke: Dostavljeno kroz 2 - 4 radna dana.
Načini plaćanja: Pouzećem prilikom dostave, bankovnim transferom, karticama jednokratno ili na rate, pomoću Grenke leasinga
Mogućnost povrata: Unutar 14 dana

  • usisavač ima posebno dugačko crijevo, tako da možete temeljito usisati i vrlo teško dostupna mjesta.
  • kućište usisavača je kompaktno i centrirano. Kao rezultat toga, ovaj model zauzima malo prostora tijekom transporta ili skladištenja.
  • možete brzo transportirati usisavač pomoću četiri mala kotača na dnu.
  • na vrhu usisavača nalazi se poklopac koji dobro štiti sadržaj spremnika.
  • bilo da usisavate vlastiti dom, radionicu ili veliko skladište, s ovim modelom uvijek ćete brzo postići željeni rezultat. Usisavač je jednostavan za transport i manevriranje zahvaljujući kompaktnom dizajnu i aerodinamičnom obliku. Ipak, vrlo brzo i snažno usisava, tako da možete učinkovito ukloniti bilo koju vrstu prljavštine.
  • o HBM 15-litarskom mokrom i suhom usisavaču 1200 W
  • ručka na vrhu poklopca služi za brzo i glatko otvaranje ovog poklopca. No, koristite ga i kao pomoćno sredstvo za još brže pomicanje usisavača. I vrh i dno spremnika opremljeni su debelim, plastičnim rubom s grebenima. Oni štite cijelu od oštećenja ili habanja uslijed sudara ili pada. Usisavač je stoga prikladan i za korištenje u nešto opasnijim radnim mjestima ili situacijama. Kombinacija sjajnog metalik kućišta, plave i crne također daje usisavaču moderan, profesionalan izgled.