Radionički komplet Kolica+Magnetne posude + boca za vodu KF8690+KF9404+boca


Ovaj promotivni artikal sjedinjuje funkcionalnost i organizaciju u jedinstvenom paketu.
Uživajte u mobilnosti uz svestrana kolica za alat, organizirajte sitne dijelove u praktičnim magnetnim posudama i ostanite hidrirani uz uključenu bocu za vodu.

Brand: KROFtools
Šifra: KIT1702
140,63 EUR 70,59 EUR 531,86 kn
Ušteda (50%)
Akcija traje od 30.11.2023. do 31.1.2024.
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 69,47 EUR
Na skladištu
Rok isporuke: Paketne pošljke dostavljamo kroz 2 - 4 radna dana, a paletne pošiljke kroz 5 - 8 radna dana
Načini plaćanja: Pouzećem prilikom dostave, bankovnim transferom, karticama jednokratno ili na rate, pomoću Grenke leasinga
Mogućnost povrata: Unutar 14 dana

  • Predstavljamo vam crvena kolica za alat visine 77.5 cm s 3 prostrane police - nezamjenjiv partner u vašem radnom okruženju. Ovaj izuzetno funkcionalan proizvod pruža vam organiziranu i praktičnu platformu za pohranu alata i opreme. Njegove impresivne karakteristike će osigurati da vaš alat bude na dohvat ruke, dok istovremeno štedite dragocjeno radno vrijeme.

Izvanredan dizajn i konstrukcija:

  • Kolica za alat dolazi u elegantnom crvenom dizajnu koji se ne samo ističe vizualno, već je i izdržljiv te otporan na habanje. Robusta konstrukcija pruža čvrstu potporu, omogućujući da se s lakoćom nosi s teškim alatom i opremom. Njegove dimenzije od visine 775 mm, širine 703 mm i duljine 353 mm čine ga optimalnom veličinom koja će se lako uklopiti u različite radne prostore.

Praktične police za pohranu:

  • S tri prostrane police, ovaj kolica za alat omogućuje vam da uredno organizirate alat i opremu prema svojim potrebama. Svaka polica ima kapacitet nosivosti od 20 kg, pružajući vam dovoljno prostora za pohranu bez brige o preopterećenju.

Lako manevriranje:

  • Sadrži četiri 3" kotača koji olakšavaju lako i glatko premještanje kolica, bez obzira na teren ili površinu. Dva kotača su opremljena kočnicama kako biste osigurali stabilnost i sigurnost tijekom rada.

Praktičan pribor:

  • Uz kolica dolazi koristan pribor koji dodatno poboljšava vašu produktivnost. Ručka olakšava guranje i povlačenje kolica, dok držač alata omogućuje brz pristup čestim alatima. Kutija za dijelove pomaže vam da organizirate manje dijelove i komponente, održavajući urednost radnog prostora.

Višenamjenska upotreba:

  • Ova kolica za alat su idealna za razne primjene - od profesionalnih radionica do kućnih radionica, te će vam pomoći u održavanju alata uredno organiziranim i dostupnim.
  • Ukratko, kolica za alat crvene boje visine 77.5 cm s 3 police predstavljaju idealno rješenje za sve vaše potrebe pohrane alata u vašoj radionici ili garaži. Njegov kvalitetan dizajn, čvrsta konstrukcija, prostrane police i praktičan pribor čine ga izborom koji će vam olakšati rad i unaprijediti organizaciju.

Tehnički opis:

  • Visina s kotačima : 775 mm
  • Širina : 703 mm
  • Dužina : 353 mm