Profesionalna ručna mazalica


za podmazivanje i očuvanje vaših strojeva i opreme

Brand: HBM
Šifra: 9765
€19,79 Cijena bez PDV-a €13,85
€24,74 Cijena sa PDV-om €17,31
Ušteda (30%)
Na skladištu
Rok isporuke: Dostavljeno kroz 2-4 radna dana.
Načini plaćanja: Pouzećem prilikom dostave, bankovnim transferom, karticama jednokratno ili na rate, pomoću Grenke leasinga
Mogućnost povrata: Unutar 14 dana


Ova ručna mazalica namijenjena je održavanju opreme i strojeva opremljene bradavicama za podmazivanje. Jednostavno kliknete mlaznicu na bradavicu masti, a zatim precizno dozirate količinu masti pumpom kojom rukujete dugom ručkom.

Profesionalna ručna mazalica za mast za očuvanje vaših strojeva

Podmazivanje služi za očuvanje strojeva. Bez podmazivanja doći će do ozbiljnog trošenja strojeva i točnost stroja brzo će se ugroziti. Većina profesionalnih strojeva iz ovog je razloga opremljena bradavicama za podmazivanje. Ove bradavice za podmazivanje povezane su malim kanalima unutar stroja s kliznim površinama i ležajevima stroja koji su podložni habanju. Pomoću ovog pištolja za podmazivanje lako možete točno i bez prolijevanja podmazati stroj ili opremu.

Opis profesionalne ručne mazalice

U prelijepom crvenom anodiziranom aluminijskom cilindru nalazi se klip koji potiskuje opruga. Ovaj klip potiskuje mast u klipu prema usisnom otvoru pumpe za mast. Kao rezultat toga, pištolj za mast se može koristiti u bilo kojem položaju i gravitacija više ne igra ulogu. Pumpa za mast pumpa mast kroz crijevo do mlaznice. Uz pomoć pumpe za mast s dugačkom polugom, količina masti koja izlazi iz mlaznice sada se može vrlo precizno dozirati. Mlaznica se nalazi na kraju fleksibilnog visokotlačnog crijeva i opremljena je poklopcem kako bi se spriječilo kapanje tijekom dugotrajnog skladištenja. Sama mlaznica ima plastičnu (polietilensku) cipelu koja točno stane na bradavicu za mast, a zatim ostaje na mjestu nakon što ste kliknuli mlaznicu na bradavicu za mast. Zahvaljujući ručici mekog držanja i atraktivnom rebrastom gumenom držaču oko crvenog cilindra, pumpanje je još lakše i vaše ruke neće skliznuti s ovog pištolja za masnoću.

Kako bi se omogućio izlaz zraka koji se još uvijek nalazi u cilindru, cilindar ovog pištolja za mast opremljen je odzračnim ventilom.