Radni jastučić za koljena pjenaste strukture i debljine 4 cm


Jastuk za koljena izrađen od pjene izvrsno amortizira težine. Dimenzije jastučića za koljena su 44 x 33 cm. Odlično rješenje za svakog profesionalca koji prilikom obavljanja posla u svojoj radionici mora duže vremena provesti u niskom položaju.

Brand: HBM Machines
Šifra: 10349
10,83 EUR 8,33 EUR
Ušteda (23%)
Akcija traje od 6.7.2024. do 17.8.2024. ili do isteka zaliha
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8,29 EUR
Na skladištu
Rok isporuke: Paketne pošiljke dostavljamo kroz 2 - 4 radna dana, a paletne pošiljke kroz 5 - 8 radna dana
Načini plaćanja: Pouzećem prilikom dostave, bankovnim transferom, karticama jednokratno ili na rate, pomoću Grenke leasinga
Mogućnost povrata: Unutar 14 dana

Posebne karakteristike

  • Jastuk nudi dovoljno prostora za koljena, kako biste izbjegli bolove u koljenima i donjem dijelu leđa.
  • Također možete biti sigurni u izvrsno prigušivanje jakih udaraca ili udaraca. Osim toga, s ovim jastukom ugodnije radite na tvrđoj podlozi.
  • Jastuk je zbog pjenaste strukture izuzetno pogodan za amortizaciju udaraca.
  • Električari, vodoinstalateri, stolari, vrtlari i mnogi drugi profesionalci imaju koristi od ovog jastuka.

Opis

  • Rad u čučećem položaju nešto je s čime se mora nositi većina profesionalaca i može negativno utjecati na vašu udobnost i zdravlje. Zahvaljujući ovoj mekanoj prostirci s profesionalnom završnom obradom, štitite svoje zglobove od trošenja i boli.
  • O HBM pjenastom jastučiću za koljena, jastučiću za koljena 440 x 300 x 40 mm
  • Jastuk možete lako ponijeti sa sobom, zahvaljujući ugrađenoj ručki na prednjoj strani. Ovo priprema vašu kutiju s alatom za rad na lokaciji. Jastuk je također dovoljno debeo da izdrži relativno veliku težinu. Zahvaljujući izrezanim uglovima, jastuk možete lako postaviti na mjesta gdje ima manje prostora. Sjetite se samo donje strane umivaonika ili, primjerice, malog WC-a. Unatoč visokoj izdržljivosti i nosivosti, jastuk ne teži gotovo ništa. Tako da ga možete bez problema pohraniti.