Pasta za poliranje zelena - visoki sjaj


pasta za poliranje zelena - visoki sjaj

Brand: HBM
Šifra: 6302
16,01 EUR 120,63 kn
Provjerite dostupnost
Rok isporuke: Dostavljeno kroz 2 - 4 radna dana.
Načini plaćanja: Pouzećem prilikom dostave, bankovnim transferom, karticama jednokratno ili na rate, pomoću Grenke leasinga
Mogućnost povrata: Unutar 14 dana

Posebne karakteristike

  • pasta je prikladna za korištenje tijekom naknadnog poliranja obratka. To daje predmetu prekrasan sjaj.
  • pastu koristite na različitim vrstama materijala. Razmislite o čeliku, nehrđajućem čeliku, aluminiju, mesingu, bakru, srebru, zlatu i plastici.
  • zbog finog zrna, ova pasta je savršena za detaljne radove. Stoga ga bez problema možete koristiti na malo finijim ili osjetljivijim površinama.
  • budući da je pasta napravljena u obliku bloka, možete je lako držati na kotaču za poliranje. Na taj način ravnomjerno raspoređujete proizvod i postižete bolje rezultate.

Opis

  • poliranje je precizan posao koji zahtijeva profesionalan pristup. Ova pasta je savršeno sredstvo za pripremu vašeg polira za pravi posao. S pastom osiguravate da izradak koji se tretira dobije lijep, jasan sjaj. Da biste to učinili, jednostavno polako rasporedite pastu preko rotirajućeg diska za poliranje, tako da proizvod završi na izratku.
  • o HBM pasti za poliranje zelena - VISOKI SJAJ
  • ova pasta daje najbolje rezultate kada se koristi na posebnom mekom kotaču za poliranje bijele boje. Na taj način svom izratku dajete lijep, sjajan izgled nakon normalnog poliranja. Pasta je prikladna za profesionalne metalce. Visoki sjaj posebno je zanimljiv za izratke koji služe kao ukras, ali i dijelove na vanjskoj strani automobila, primjerice. Pastu također možete lako ponijeti sa sobom u radnoj opremi. Stoga možete brzo pohraniti proizvod.