Obavijest kupcima: Zbog povećanog broja narudžbi očekuje se malo duži rok isporuke naručene robe. Hvala na razumijevanju!

Kolica za alat crvena visine 77.5 cm s 3 police


Jednostavna i prijenosna kolica za alata visine 77.5cm. Ova prazna kolica za alat s ugrađene tri police su individualne nosivosti do 20kg.

Brand: KROFtools
Šifra: KF8690
124,28 EUR 68,60 EUR 516,87 kn
Ušteda (45%)
Akcija traje od 31.8.2023. do 30.11.2023.
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 68,11 EUR
Na skladištu
Rok isporuke: Dostavljeno kroz 2 - 4 radna dana.
Načini plaćanja: Pouzećem prilikom dostave, bankovnim transferom, karticama jednokratno ili na rate, pomoću Grenke leasinga
Mogućnost povrata: Unutar 14 dana

  • Predstavljamo vam crvena kolica za alat visine 77.5 cm s 3 prostrane police - nezamjenjiv partner u vašem radnom okruženju. Ovaj izuzetno funkcionalan proizvod pruža vam organiziranu i praktičnu platformu za pohranu alata i opreme. Njegove impresivne karakteristike će osigurati da vaš alat bude na dohvat ruke, dok istovremeno štedite dragocjeno radno vrijeme.

Izvanredan dizajn i konstrukcija:

  • Kolica za alat dolazi u elegantnom crvenom dizajnu koji se ne samo ističe vizualno, već je i izdržljiv te otporan na habanje. Robusta konstrukcija pruža čvrstu potporu, omogućujući da se s lakoćom nosi s teškim alatom i opremom. Njegove dimenzije od visine 775 mm, širine 703 mm i duljine 353 mm čine ga optimalnom veličinom koja će se lako uklopiti u različite radne prostore.

Praktične police za pohranu:

  • S tri prostrane police, ovaj kolica za alat omogućuje vam da uredno organizirate alat i opremu prema svojim potrebama. Svaka polica ima kapacitet nosivosti od 20 kg, pružajući vam dovoljno prostora za pohranu bez brige o preopterećenju.

Lako manevriranje:

  • Sadrži četiri 3" kotača koji olakšavaju lako i glatko premještanje kolica, bez obzira na teren ili površinu. Dva kotača su opremljena kočnicama kako biste osigurali stabilnost i sigurnost tijekom rada.

Praktičan pribor:

  • Uz kolica dolazi koristan pribor koji dodatno poboljšava vašu produktivnost. Ručka olakšava guranje i povlačenje kolica, dok držač alata omogućuje brz pristup čestim alatima. Kutija za dijelove pomaže vam da organizirate manje dijelove i komponente, održavajući urednost radnog prostora.

Višenamjenska upotreba:

  • Ova kolica za alat su idealna za razne primjene - od profesionalnih radionica do kućnih radionica, te će vam pomoći u održavanju alata uredno organiziranim i dostupnim.
  • Ukratko, kolica za alat crvene boje visine 77.5 cm s 3 police predstavljaju idealno rješenje za sve vaše potrebe pohrane alata u vašoj radionici ili garaži. Njegov kvalitetan dizajn, čvrsta konstrukcija, prostrane police i praktičan pribor čine ga izborom koji će vam olakšati rad i unaprijediti organizaciju.

Tehnički opis: 

  • Visina s kotačima : 775 mm
  • Širina : 703 mm
  • Dužina : 353 mm