3-dijelni set četki za čišćenje bicikala


Čišćenje bicikala, naplataka i motocikala puno je lakše zahvaljujući ovom setu četki za čišćenje za profesionalce i majstore „uradi sam“.

Brand: HBM
Šifra: H130189
8,97 EUR 5,78 EUR 43,55 kn
Ušteda (36%)
Akcija traje od 2.5.2023. do 31.8.2023.
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8,97 EUR
Na skladištu
Rok isporuke: Dostavljeno kroz 2 - 4 radna dana.
Načini plaćanja: Pouzećem prilikom dostave, bankovnim transferom, karticama jednokratno ili na rate, pomoću Grenke leasinga
Mogućnost povrata: Unutar 14 dana

Posebne karakteristike

  • Budući da su četke iznimno mekane, prikladne su i za čišćenje osjetljivih materijala. Ipak, slojevita struktura osigurava optimalno čišćenje.
  • Svaki dio ovog kompleta ima drugačiji oblik i strukturu. To vam omogućuje da brzo prilagodite svoj način rada tijekom čišćenja. Rezultat je da su vaše felge ili bicikl mnogo čišći u tren oka.
  • Kistovi imaju kompaktnu plastičnu dršku. To znači da uvijek imate dovoljno zahvata tijekom čišćenja, čak i ako posao traje dugo.
  • Čekinje na četkicama su jake, a ipak fleksibilne. Njime možete doći i do teških mjesta. Možete biti sigurni u dobre i trajne rezultate.

Opis

  • Čišćenje bicikala, naplataka i motocikala puno je lakše zahvaljujući ovom setu četki za čišćenje za profesionalce i majstore „uradi sam“. Set ima sve što vam je potrebno za temeljito čišćenje dijelova bicikala, motocikala i felgi. Alat koristite za čišćenje velikih površina i teško dostupnih mjesta. Prljavština više nije problem za vaš bicikl, naplatak ili motocikl zahvaljujući ovim visokokvalitetnim alatima.
  • O HBM 3-dijelnom setu četki za bicikle, setu četki za čišćenje
  • S ovim setom možete biti sigurni u temeljito čišćenje, a da kvaliteta materijala ne bude smanjena. Gumeni završetak na jednoj od četkica čini je savršenom za uklanjanje tvrdokorne prljavštine. Same čekinje potom temeljito izbruse velike i male površine. Ipak, četke su meke i lagane, što ih čini lakima za rukovanje.