Qbrick System ONE 350 2.0 Technik RED Ultra HD Custom


Qbrick System ONE 350 2.0 Technik RED Ultra HD Custom

Brand: Qbrick system
Šifra: QR13502TEC
98,79 EUR 66,90 EUR
Ušteda (32%)
Akcija traje od 1.6.2024. do 5.7.2024. ili do isteka zaliha
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 98,79 EUR
Na skladištu
Rok isporuke: Paketne pošiljke dostavljamo kroz 2 - 4 radna dana, a paletne pošiljke kroz 5 - 8 radna dana
Načini plaćanja: Pouzećem prilikom dostave, bankovnim transferom, karticama jednokratno ili na rate, pomoću Grenke leasinga
Mogućnost povrata: Unutar 14 dana

  • ONE 350 velika je kutija za alat s kapacitetom od 38 litara. Zahvaljujući tome, može primiti velike električne alate i ručne alate. Svaka kutija opremljena je fleksibilnom brtvom koja pruža punu zaštitu od prodora prašine i vode (IP66).
  • Opremljena je s dvije podesive pregrade – jednom običnom pregradom i drugom Multi pregradom, koja vam, zahvaljujući diferenciranim držačima za ručne alate, omogućuje jednostavno održavanje reda unutar kutije. Odvojivi Multi pretinac može se koristiti kao samostalni nosač alata. Profi poklopac standardno ima dva prostrana organizatora s pomičnim pregradama i polikarbonatnim klizačima. Pojačana struktura poklopca i tijela jamči visoku nosivost (50 kg) i podnosi pritisak do 120 kg, što omogućuje stvaranje udobnih radnih platformi.
  • RED ULTRA HD je posebno izdanje Qbrick System ONE proizvoda izrađenih od ultra izdržljive plastike koju karakterizira izuzetna otpornost na mehanička oštećenja. Provedeni testovi na udarce potvrđuju njegovu izvanrednu izdržljivost, čak i u uvjetima ispod 0°C.
  • Verzija 2.0 Custom nova je generacija kutija s alatima i organizatora s ojačanim dizajnom. Navojni umeci montirani u tijela u veličini M8 daju mogućnost bilo kakve personalizacije sustava za potrebe korisnika.
  • 585 [D] x 385 [Š] x 320 [V] mm