Zidni ormar 118 x 60 CANCEL


Dubina (izvan) kućišta je približno 20 cm. To također čini ovaj ormarić vrlo pogodnim za manje radioničke prostore.

Brand: HBM
Šifra: 10463
Cijena bez PDV-a €153,64
Cijena sa PDV-om €192,05
Provjerite dostupnost
Rok isporuke: Dostavljeno kroz 2-4 radna dana.
Načini plaćanja: Pouzećem prilikom dostave, bankovnim transferom, karticama jednokratno ili na rate, pomoću Grenke leasinga

Ovaj prekrasan crni čelični zidni ormarić za alat neće izgledati neprikladno ni na jednom zidu. Riječ je o lijepo dovršenom ormariću s 3 vrata koja se mogu samostalno zaključati. Dakle, zapravo se radi o tri ormarića u jednom kućištu. Prvi, lijevi ormarić sadrži 4 metalne police. Drugi i treći ormarić imaju stalak za alat kao stražnji zid. Alati se mogu objesiti na ovaj stalak pomoću plastičnih i metalnih kukica koje su priložene. 

Zidni ormar je obješen na zid pričvršćivanjem dvije trokutaste metalne ploče na stražnjoj strani ormarića vijcima. Ova trokutasta ploča može se montirati s vrhom (s rupom) prema gore ili s vrhom prema dolje. U prvom slučaju ova ploča strši iznad stražnje strane ormarića i ormar se lako može montirati na bilo koji zid. Ako ploču montirate vrhom prema dolje, ništa ne strši iznad ormarića, ali ćete morati izbušiti rupe u stražnjoj stijenci da biste pričvrstili ormarić na zid. Ovo posljednje je naravno najljepša opcija.

Dubina (izvan) kućišta je približno 20 cm. To također čini ovaj ormarić vrlo pogodnim za manje radioničke prostore.