360 x 1000 kompletni industrijski tokarski stroj s 3-osnim LCD digitalnim sustavom, 230V


Tokarski stroj za metal ima kaljeno i brušeno glavno vreteno, ležište prizme i elektromehaničku nožnu kočnicu za smanjenje vremena postavljanja.

Brand: HBM
Šifra: 10364
7.746,25 EUR 58.364,12 kn
Provjerite dostupnost
Rok isporuke: Dostavljeno kroz 2 - 4 radna dana.
Načini plaćanja: Pouzećem prilikom dostave, bankovnim transferom, karticama jednokratno ili na rate, pomoću Grenke leasinga
Mogućnost povrata: Unutar 14 dana

Posebne karakteristike

  • Stroj ima lako konstruiranu postavku brzine i dodavanja, koja se može točno kontrolirati.
  • Tokarski stroj za metal ima kaljeno i brušeno glavno vreteno, ležište prizme i elektromehaničku nožnu kočnicu za smanjenje vremena postavljanja.
  • Zahvaljujući snazi ​​motora od ne manjoj od 1500 W / 2 KS, stroj nudi raspon brzine od ne manji od 70 do 2000 okretaja u minuti.

Opis:

  • Ovaj profesionalni metalni tokarilica je industrijska teška. Stroj je izvrstan za obradu čelika, obojenih materijala i plastike, a ima mnogo korisnih značajki i funkcija. Na primjer, stroj ima veliki prolaz s troosnim LCD Digitalom i uklonjivim mostom, što omogućuje obradu obradaka velikog promjera. Metalni strug ima i ladicu za strugotinu koja se može izvući prema naprijed, tako da stroj zauzima manje prostora.
  • O HBM 360 x 1000 kompletnom industrijskom metalnom strugu s velikim provrtom s 3-osnim LCD digitalnim sustavom očitavanja - 230 volta
  • Ovaj industrijski tokarski stroj za metal idealan je za preciznu i laku obradu velikih metalnih predmeta i obradaka. Stol se isporučuje sa svim bitnim elementima, kao što su stezna glava i zaštita nosača, sat za narezivanje navoja, pripadajući alati i kompletna oprema za hlađenje. Tokarski stroj za metal također ima korisne značajke, kao što je LED osvjetljenje, čvrsta baza s izvlačnom posudom za skupljanje te kaljene i brušene tračnice. Tokarski stroj je također vrlo visoke kvalitete, što znači da stroj nudi vrlo dobre performanse i ima dug vijek trajanja.